Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Multivitaminos pezsgőtabletta....

Multivitaminos pezsgőtabletta. Árt vagy használ?

Figyelt kérdés

1 hónapja szedek ilyet, napi kettőt 2 deci vízben feloldva és nem tudom, hogy érdemes-e szedni? Igazából semmi változást nem vettem észre. Főleg az miatt szedem, mert eléggé problémás az arcbőröm és hátha a sok vitamin érne valamit de azt is hallottam már, hogy inkább árt a pezsgőtabletta mint használ és vesebetegséget okoz. Vélemény?

20/F

2010. jún. 26. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
ugy tudom hogy használ.PRÓBÁLDD KI!
2010. jún. 26. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy nem árt de nem is használ. Csak drágábbat pisilsz tőle :-)
2010. jún. 26. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Előzőnél a pont. Sok gyümölcs és zöldség. Többet ér, hidd el.
2010. jún. 28. 21:09
 4/6 anonim válasza:
hát ártani nem árt meg végülis gyümölcsös izű ital és nem cukros, nem drága, szóval nyugodtan lehet inni, használni nem hiszem, hogy sokat használ
2010. jún. 30. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A természetes vitamin a jó, azt szinte nem lehet túladagolni, a pezsgőtabletta viszont mesterséges vitaminokat tartalmaz, ami káros, ha több van a kelleténél szervezetbe. Úgyhogy olyankor nem árt, amikor valami miatt nem eszel rendesen, és kell a plussz vitamin, de akkor is elég 1 tabletta.
2010. jún. 30. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Nem szavódik fel a művitamin olyan jól, mintha gyümölcsben, zöldségben ennéd.

2. Vesebetegséget nem okoz, de a májat terheli.

3. Tele van adalékkal.

4. Nem napi 1 az ajánlott mennyiség? A napi 2 ez esetben, igen, káros.

5. A problémás bőrre a multivitamin szart se ér. Orvos tudja megállapítani, van-e valmiből hiányod, és azt célzottan kell pótolni. Továbbá bizonyos ételek kerülendők, mindenkinek egyénileg kell megfigyelni, mi ront rajta. Gyanús: csoki, kakaó, kóla, sok cukor, zsíros kaják.

6. Lehet hormonális probléma, nőknél biztosan, férfiaknál nem tudom, van-e ilyen, feltételezem, hogy igen. Ez is orvosra tartozik.

7. Tinikorban mindenkinek ronda a bőre, lehet, hogy magától elmúlik, de ezt látatlanban senki nem tudja neked megmondani. Csak egy bőrgyógyász.

2010. jún. 30. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!