Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire karos egy kis mennyis...

Mennyire karos egy kis mennyisegu muanyag fust belelegzese?

Figyelt kérdés

Tegnap este megolvadt egy muanyag lapat lent a kazanhazban, mire leertunk iszonyatos buz volt ott es egy kis fust. Gyorsan vizbe meritettuk es nagyon kiszelloztettunk, az egesz hazat (oda nem is igazan ment fel a szag, de a biztonsag kedveert), illetve a lenti reszen azota is nyitva minden nyithato dolog, ajto, ablak.

Mennyire vagyunk veszelyben attol, hogy lementunk oda a budosbe a parommal? Maximum 2 percet voltunk lent, utana minden kinyit lent, fent, es az ablaknal alltunk. Egesz ejjel nem aludtam, tiszta ideg vagyok. Amugy semmi tunetunk nem volt, fejfajas, vagy kohoges...

2018. nov. 27. 07:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az idegesség, éjszaka nem alvás káros az egészségre. 2 perc füsttől semmi bajod nem lesz (azaz annyira kicsi bajod lesz tőle, hogy azt nem lehet kimutatni, mondjuk megnőtt a tüdőrák-esélyetek 0.000000000000000000000000001%-kal).
2018. nov. 27. 07:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindenhol csak azt olvasni, hogy tilos a muanyag egetes, mert milyen allati karos, mindenfele gaz szabadul fel ami rettenetes betegsegeket okoz, amit el is hiszek, de sehol nem irnak errol, hogy milyen mennyisegben...ezert parazok. En meg belelegeztem :(
2018. nov. 27. 07:20
 3/5 anonim ***** válasza:
" mennyire karos ". Nem karos, csak lábos.
2018. nov. 27. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
aha, igen. Angol billentyuzetem van, elnezest, biztos el tudtad olvasni.
2018. nov. 27. 07:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz ennyitől. Akkor káros, ha sok műanyag ég, de akkor sem biztos, hogy nagy bajod lesz. Nem kell mindent elhinni, amit olvasol.
2018. nov. 27. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!