Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha övsömöröm lenne, azt...

Ha övsömöröm lenne, azt kimutatná a vérvétel?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam vérvételem, minden negatív lett. Viszont már vagy 2 napja furcsa érzésem van a bőrömön, a melltartó helyén hátul. Úgy gondoltam, hogy biztos kidörzsölte és nem foglalkoztam vele. Estére olyan lett, mintha sok kis szúnyogcsípés lenne rajta és fáj ha hozzá érek meg néha, ha úgy mozdulok. Utána néztem, és hasonló a tünet leírás, mint az övsömörnél, de nem piros a kiütés.

Két hete egyébként meg voltam fázva és antibiotikumot szedtem.

Köszönöm a segítséget.

2018. nov. 5. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Övsömört csak speciális mikrobiológiai vizsgálat tud kimutatni. Általában azonban nincs szükség rá, mert annyira jellegzetes és fájdalmas, hogy a vizsgáló orvos meg tudja állapítani, hogy övsömörről van-e szó vagy nem.
2018. nov. 5. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Volt övsömöeöm az alkaromon. Nagyon fájdalmas, apró, vörös dudorok lettek egy viszonylag nagy területen a bőrömön. A háziorvos nem ismerte fel, menj bőrgyógyászhoz! Krémet adott rá, amivel kennem kellett, hűsítette, és rendbe is hozta. Elvileg övsömör annál alakulhat ki, akinek volt már bárányhimlője.
2018. nov. 12. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!