Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye, hogy egy...

Mennyi az esélye, hogy egy HIV fertőzöttel akad össze az ember?

Figyelt kérdés
3 hónapja egy jól sikerült buli után hazajöttem egy csajjal, a csaj 17 éves, 2 sráccal volt előttem (mindkettő 16 éves, az egyik srácnak a csaj volt az első). Sajnos nem húztunk gumit, de a szex nem tartott tovább 1 percnél.

2018. nov. 2. 22:28
 1/4 anonim válasza:
Kevés. Nagyon kevés.
2018. nov. 2. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszod! :) egyébként miből gondolod?
2018. nov. 2. 22:33
 3/4 anonim válasza:
Mai világban viszonylag hamar kiderül az ilyen. Meg hát azt mondanám hogy kb 1000 ember van hazánkban, mennyi az esélye hogy pont az egyiket fogtad ki? Ráadásul a lány nem egy örömlány, így gondolom rendesen van használva a lenti dolga.
2018. nov. 2. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon statisztikailag kevés. Akiről tudunk az kb 4000-5000 ember. Ez hivatalos adat. Viszont még ugyanennyi lehet aki nem is sejti magáról.De ha te így kapod el, akkor téged nem vígasztal hogy, 10 M emberből csak 8000 fertőzött,ha te pont a 8000 közül eggyel létesítesz kapcsolatot. Szerintem menj el szűrésre, hogy kiderüljön. Mert a HIV még 18 évig is lappanghat. És sajnos egy idő után nem fognak tudni segíteni...
2018. nov. 3. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!