Gerinc ferdülés miatt fáj a hátam ennyire?
Figyelt kérdés
Pár éve kiderült hogy gerinc ferdülésem van eddig is fájt a hátam de most 2 napja nagyon fáj meg lent a derekem. Fekve, ülve, állva is előre hajolni se nagyon tudok. Szakács tanuló vagyok és ott persze sokat állok meg mozgok. Lehet azért fáj lent a hátam ennyire?? Meg mostanában szó szerint az egész hátam a gerincem mindenem fáj. Bekentem már sok kenőcsel de semmi sem használ.2018. aug. 22. 09:39
1/9 anonim válasza:
Igen a gerincferdüléstől fájhat a hátad, és ha egész nap állsz akkor ez is rásegít az erősebb fájdalomra. Menj vele orvoshoz, mert ez csak rosszabb lesz.
2/9 anonim válasza:
A gerincferdüléstől fájhat, sőt, ilyenkor egyfajta egyenetlen terhelés is felléphet (egyik oldal jobbban van terhelve mint másik), valamint bizonyos hátizmok sem úgy működnek mint kellene.
3/9 A kérdező kommentje:
Meg már a lábam is fáj főleg a jobb lábam
2018. aug. 22. 09:56
5/9 anonim válasza:
Gerincsérved van. Ha így folytatod le is bénulhatsz
Minden oka a rossz tartás
6/9 anonim válasza:
Orvos, manuálterápia, gyógytorna, szabályos úszás, masszírozás. Rendbe fogsz jönni, csak ne hanyagold el.
7/9 Hinimini válasza:
Az első kérdès hány éves vagy?
Lehet hogy segíthetne rajtad a korzett
8/9 A kérdező kommentje:
18
2019. márc. 17. 20:18
9/9 anonim válasza:
Nekem is fáj a hátam szinte álandoan nekem is gerinferdülés miatt a lábam is .18 éves vagyok.Még tanulok e melett gyakorlatra járok ahol egésznap álni kell ,nem rég jelentkeztem egy ortopéd orvosnál de nekem nem sokat segített összesen 3 alkalommal voltam nála többet nem is kell mennem hozzá elintézte nekem a röntgent meg a gyógytornát aszt kész .De gyógytornára csak 10 alkalommal kell mennem meg othon rendszeresen utánna csinálni .Eddig a gyógytornával kapcsolatba annyi a tapasztalatom hogy ugyan úgy fáj a hátam a gerincem.A gyógytotnász fűzőt mondta hogy az meg a gyógytorna együttesen segít de úgy tudtam aszt nem adnak már mert 18 vagyok .De vannak olyanok akik mégis kapnak 18 felett nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!