Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így elkaphatom a HIVet vagy mast?

Így elkaphatom a HIVet vagy mast?

Figyelt kérdés
Van egy kis seb az ujjamon. Nem nagy, olyan, mint egy elvakart szunyogcsipes, vagy pokcsipes. Megserult meg kb kedden. Nem verzik meg semmi. De nincs bevarratosodva. Olyan kis lyuk szeru. Ma az elokertunkbe be volt dobva egy ruhadarab, nem is ertettem. Nem messze van tolunk a vasut, ott meg ugye akarmilyen csoves, es egyeb zullott megfordul. Es tuti nem sokkal korabban dobtak oda, mert nedves volt. Olyan mintha valaki bele vert volna valamit, na ertitek...es persze azzal a kezemmel, pont a nedves reszt sikerult megfogni. Lehet, hogy csak tulparazom. Koszi az ertelmes infokat!

#szex #betegség #fertőzés #HIV #Szexualis uton terhedo betegseg #immunbetegseg
2018. aug. 3. 09:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Termeszetesen azota mar kezetmostam. Most kezfertotlenitoztem ketszer is. Gondolom, ha nyilt lenne a seb az ujjamon iszonyatosan csipne. Nem csipett. Bocsi az ekezetek hianya miatt!
2018. aug. 3. 09:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, túlparázod.
2018. aug. 3. 09:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Remelem. Csak azert, ha valami csovesbanat bedobta, ki tudja milyen betegsegei lehetnek. Biztos vedekezes nelkul szexel, ki tudja hasznal e kozos fecskendot, stb. Nekem meg, ha nyilt a seb akkor belemegy a cuccuk es megfertozodom. Bar szerintem zart, mert nem csipett a kezfertotlenito, de azota folyamatosan viszket a seb kornyeke.

Koszi a valaszt!

2018. aug. 3. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok: ha szerinted ettől el fogsz kapni valamit akkor keress fel egy elmeorvost.
2018. aug. 3. 09:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Most akkor is ha az peldaul g_eci volt? Nem azt kerdeztem, hogy terhes leszek e, vagy nemibeteg! -.-" de miert kell ilyen stilusban valaszolni. Kossz!
2018. aug. 3. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Aki egy nedves rongyból odáig jut, hogy abba biztos nemibeteg csövesek verték a farkukat, amitől ő terhes lesz annak szakértő segítségére van szüksége.
2018. aug. 3. 09:57
 7/8 A kérdező kommentje:
A kerdes nem arra iranyult, hogy mi lehet benne. Hanem arra, hogy ha AZ van benne akkor olyankor mi van. Akkor feltennem igy a kerdest, ba AZ volt benne, mennyi az eselye?
2018. aug. 3. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:

A fertőződéshez a véráramba kéne, hogy jusson a vírus. Attól még, hogy egy kis hámsérülés van az ujjadon, nem tud a vírus a vérbe jutni.

A fertőzés amúgy sem jár viszketéssel, úgyhogy ezt te csak bemeséled magadnak.

De ha annyira aggódsz, akkor 1 hónap múlva menj el HIV szűrésre. Ingyen van és anonim. Hamarabb nem érdemes menni, mivel kb. 1 hónapig nem kimutatható a fertőzés, csak utána.

2018. aug. 5. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!