Az ilyet is elkaphatják tőlem a családtagok?
Ha egy étteremben pl. egy vacsorához tartármártást is eszek és azt nem hidegen hanem szobahőmérsékleten tálalják fel,mikor eszem érzem is,hogy mintha nem lett volna hűtve,de nem foglalkozom vele,megeszem,kb 3-4 óra múlva hányinger gyötör,hányok ,nagyon rosszúl vagyok,ráz a hideg,38 fokos lázam lesz és a székletem is olyan folyékony mint a víz éskét- három napig rosszúl vagyok ,gyenge.
Mindez,ha a tartármártástól van akkor elkaphatja tőlem azt a betegséget otthon valaki,aki nem is evett belőle,ott sem volt csak én ettem,hazamentem és ezek történnek.
Ez ragályos? Elkaphatja más?
Csak ,mert ez egy megtörtént eset,egyedűl éltem és,ha a családtagjaim ott lettek volna,elkaphatták-e volna ugyanis mai napig azon gondolkodom,hogy a tartármártástól voltam beteg vagy sem,szeretném tudni,mert úgy jutott eszembe,hogy ma volt 3 éve.
Sajnos megjegyeztem a dátumot,mert felejthetetlen betegség volt.
Szerintem akkor egy vírust szedtél össze.
Nem lehetett volna lázad egy gyomorrontástól és nem lehettél volna gyenge egy rossz kajától.
Ha vírus akkor elkaphatták volna, de ha a tartármártástól akkor nem .
1.válaszoló vagyok.
Igaza van a 2.válaszolónak , ez simán lehet szalmonella.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!