Lehetek HIV fertőzött? Ennek mik a következményei?
Nagyon hülye voltam. Pár hónapja egy buli után lefeküdtem egy fekete sráccal óvszer nélkül. Attól félek, hogy lehet elkaptam tőle valamit. Sima nemi betegséggel talán még nincs is akkora gond, de ez a halálomat okozhatja. A protokollt sem ismerem. Ha kiderül, hogy hiv fertőzött vagyok, akkor tényleg rendőrségi ügy lesz belőle és ezt ők maguk mondják el a mostani barátomnak is? Elég probléma ez önmagában is, vállalnám érte a felelősséget, de félek egy ekkora botránytól és a szégyentől.
20l
Menj orvoshoz ha ennyire aggódsz
De nem hiszem h az vagy
4-es:
vigyázz mit kívánsz.
Visszaszáll :))
A következmény? Az, hogy meghalsz.
Ha pedig van egy egészen kis gerinc benned, barátodnak önként elmondod.
Az AIDS gyógyítható!! Nem igaz, hogy halálos.
A HIV fertőzést csak HIV fertőzött személytől lehet elkapni. Az USA lakosságának igen jelentős része fekete, de a HIV nem elterjedtebb közöttük, mint a fehér lakosság körében.
Igen, Afrika néhány országában gyakoribb az AIDS, de a kérdező egy szóval se mondta, hogy Dél-Afrikai, vagy Nigériai volt az a fiú, esetleg brit, vagy holland. Nem mindegy!
Kérdező, honnan volt az a fekete srác? A fertőzésnek szerintem nagyon kicsi a valószínűsége, de azért legközelebb több eszed legyen! És egyébként legalább különleges volt?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!