Mennyi az esélye, hogy így elkapom a HIV fertőzést?
Figyelt kérdés
Jött a gázolvasó leolvasni a készüléket, a kutyát akartam elvenni a lábától, mire lábon karmoltam. Ahogy elment én is mentem kezetmosni. A kockaszappanba bele is mélyesztettem a körmeimet, kezet mostam. Illetve utána kézfertőtlenítőt is használtam. Ha a körmöm alá ment volna bármi akkor felszívódik a friss vér onnan? Néztem a körmöm nem volt véres. De persze lehet hogy volt rajta, már nem tudom.2018. júl. 17. 18:12
2/9 A kérdező kommentje:
Kössz!
2018. júl. 17. 18:19
4/9 anonim válasza:
A leolvasó gond nélkül feljelenthet 8 napon belül gyógyuló testi sértés miatt. Ha inkább leülöd, akkor mehetsz a dutyiba és ott elkaphatod. Szóval elég bonyolult az elkapás.
5/9 A kérdező kommentje:
De miért nem lehet normálisan válaszolni?!? Irtózom a vértől! Meg minden nyavajától.
2018. júl. 17. 18:33
6/9 anonim válasza:
A gázolvasó HIV fertőzött volt? Én feltételezem, hogy nem. Nem kaphattad el.
Létesítettek szexuális kapcsolatot? Nem. Nem kaphattad el.
Érintkezett a véretek, vagyis bejutott a vírus szervezetedbe? Nem, mivel te nem sebesültél meg, a te körmöd sértette fel az ő lábát.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt választ! Csak arra gondoltam, ha befolik a vér a köröm alá ott azért a bőr véknyabb, és felszívódhat.
2018. júl. 17. 18:59
9/9 anonim válasza:
A HIV vírust nem kaptad el, de azért menj el egy pszichiáterhez krónikus hipochondria miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!