Gombás bőrfertőzés negatív eredménnyel?
Kiütések jelentek meg rajtam már több, mint 2-2,5 hónapja, voltam bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál. Nagyon sok kúrán átestem már, elég erős gyógyszeres kezelést kaptam. Már az első kúránál is aggódtam, hogy másfél-két hét után sincs semmilyen enyhülés, utána elkezdtek eltűnni a kiütések de rövidesen újra előjöttek (higiéniára nagyon figyeltem, a krémet is egy kicsit tovább használtam), újra orvos, újabb kezelés, ugyanígy jártam. A 3.-nál erősebb gyógyszereket kaptam, amellett h nem terjedt tovább, el se tűnt azaz egy-két darab kiütés. Újra doki, végre minták, hogy megnézzék mi ez de negatív eredmény jött ki, semmilyen gombát nem tudtak kitenyészteni.
Amint visszajön a dokim a nyaralásból megyek is hozzá. De nem értem, hogy miért nem használ semmi, miért lett negatív az eredmény. Járt már hasonlóan valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!