Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi történik velem hiv pozitiv...

Mi történik velem hiv pozitiv esetén ha gyogyszert nem szedek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hiv pozitiv vagyok kb 4 éve, elötte évekig lehettem az mert csak akkor derült ki mikor már minden bajom volt és nem hatottak az antibiotikumok. Ugye gyogyszert kellene szednem de ez nem nagyon jön össze. Régebben elmondtam az orvosnak hogy nem szedtem rendesen és ujabb kombináciokat adott, más gyogyszereket, igazábol soha nem szedtem rendesen kihagyok napokat, hónapot, hetet, ahogy jön aztán megibt beszedegetem de kitudja mikor, lehet reggel lehet este, hát szoval össze vissza. Nincs TB-m és az orvosnál avval fenyegettek meg aki a vért veszi le és irja a receptet hogy lecsuknak ha nem fizetem a tb-t mert ezek drága gyogyszerek. a kérdésem az lenne hogy mi történik igy velem ha rosszabbodik az egeszsegi allapotom? ugyanis én már feladtam az életet és már direkt nem szedem a gyogyszereket. amugy az nagyon érdekes hogy minden vizsgálaton aniota felépültem nulla a virus számom pedig tényleg csak az elején szedtem rendesen gyogyszert, ezt sem értem. most épp másfél hónapja nem szedem és két honapra receptem van még amit ki sem váltottam és arra lennék kiváncsi hogy ilyenkor mi tortenik? mik azoknamibe belehalhatok, mik fognak jelentkezni és mikor hogyan mennyi idő amég végem lesz ez miatt? remélem van itt olyan aki már nagyon rossz állapotokat megélt hátha megtudom mi lesz velem. elore is koszonom a valaszokat.

2018. jún. 22. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. jún. 22. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, aki a különféle gyógyszereknek ellenálló vírusokat állítod elő az össze-vissza gyógyszerszedéssel. Vagy szedd a gyógyszereket rendesen vagy ha úgy döntesz, akkor ne szedd egyáltalán. De mindkét esetben nagyon vigyázz, hogy ne add tovább a fertőzést. Csak olyannal szexelj, aki tudja rólad, hogy HIV-pozitív vagy és vállalja a kockázatot és minden alkalommal védekezzetek gumival.

Az újonnan fertőzöttek ma már sokszor olyan vírussal fertőződnek, ami már néhány gyógyszerre rezisztens, és ennek pont az a viselkedés az oka, amit te is leírtál - hol szedik a gyógyszert, hol nem.

Az, hogy mi történik veled majd gyógyszerszedés nélkül elolvasható az előző által adott linken is: a szervezet védtelen lesz a külső fertőzésekkel és daganatos betegségekkel szemben. Csonttá soványodsz. Ez az állapot 6 hónaptól 2 évig is eltarthat, és halálhoz vezet.

2018. jún. 22. 18:08
 3/4 anonim válasza:
76%

hát szerintem már alig maradt lehetőséged. Talán ez az utolsó.

Vagy:

1. Ha élni akarsz, megembereled magad és elkezded szedni a gyógyszereket amit felir az orvos.

Ekkor életben maradhatsz, de ezt szerintem csak egyszer játszhatod el.

2. Nem szeded a gyógyszereket és meghalsz, előbb vagy utóbb. bár ez nem tudom miért jó neked.

Gyakorlatilag bármiben és mindenben. Életed utolsó szakasza borzalmas lesz. És borzalmas látvány leszel, el fognak fordulni tőled.

írj privit nyugodtan ha lelki támogatás kell

2018. aug. 19. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem válaszolok privát kérdésekre. Ha valami érdekel, kérdezd meg itt.
2019. nov. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!