Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Segítenétek? Herpesz!

Segítenétek? Herpesz!

Figyelt kérdés
Az van h érzem az arcomon h egy herpesz fog kijönni (kiskoromban is kijött párszor) és most 1 hét múlva ballagás, be vagyok parázva. Amúgy még nem jött ki csak érzem hogy fáj és ég... még nem hólyagosodik meg semmi. Próbálom megelőzni amennyire még lehet, jegelem, aztán Aloe First-öt fújok rá, és bekentem Fenivir-rel is. Léccy segítsetek mit tehetnék hogy BIZTOSAN ne jöjjön ki. Azt tervezem h veszek Aloe Lips-et. Az mennyit segítene? LÉCCI SEGÍTSETEK!
2010. jún. 16. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
patika: herpeszre kérsz vírusölő krémet, az segít
2010. jún. 16. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 16. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
a legfontosabb, hogy ne piszkáld. Én a Zovirax-ra esküszöm, ugyanis gombostűfejnyi piros pöttynél nagyobb herpesz még soha sem jött ki rajtam és szerintem ennek köszönhetem. Én a helyedben lemosnám, tennék rá egy pötty fogkrémet és nyargalnék a patikába Zovirax-ért. Finoman bekened, nem masszírozod, nem dörzsölöd, nem piszkálod, csak rendszeresen pótolod, amit esetleg lenyaltál (nem fogod, mert nem szabad, de nem is finom :=) ).
2010. jún. 16. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a phlogosol szokott mindig segíteni. Eddig amikor éreztem, és bekentem napi néhányszor, utána sose jött ki, mert megállította a folyamatot. Ha nagyon ég és nagyon érzed, akkor sokszor kell bekenni egy nap alatt, akkor nem fog kijönni.
2010. jún. 16. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a Compeed herpesztapasz jött be,kb. 2300 Ft környékén van,egy darab tapasz 8 órás.Ha rárakod,utána nem lesz vele gondod,el is takarja és hamar elmúlt tőle.

Nekem meggátolta,hogy besebesedjen.

Ha így sem megy,akkor rakhatsz esetleg rá ecetet vagy arcszeszt.

Jobbulást:)

2010. jún. 16. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem a herpesztapasztól csak rosszabbodni szokott, nem tudom mitől, pedig többször is adtam neki esélyt, mondván legalább nem látszik annyira. aztán most láttam, hogy kijött egy új krém, olcsóbb is volt, mint a nagyobb márkák, mert épp vmi bevezető akciót fogtam ki, meg jókat mondott róla a patikus, úgyhogy kipróbáltam és nekem bevált. ilyen kis zöld csomagolása van, és herstat a neve. jó, mert akkor is használ, ha már kijött a herpesz, és gyulladáscsökkentő, meg nekem úgy tűnt, mintha fájdalomcsillapító is lenne benne, mert szinte egyáltalán nem fájt a gyógyulás
2011. ápr. 16. 12:06
 7/8 geminih válasza:

Üdv!

Próbálta már valaki a medic-poliklinikát herpesz kezelésre?

Volt eredmény?

2011. szept. 10. 08:21
 8/8 anonim válasza:
szia.nekem pont most jött ki,de én citromot szoktam csavarni és fülpiszkálóval rátenni a herpeszre.újságban olvastam és ez tényleg használni szokott.
2011. szept. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!