Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegségem, fertőzésem...

Milyen betegségem, fertőzésem lehet?

Figyelt kérdés

4napja kezdetem el érezni a torkomat hogy kicsit kapar, és hőemelkedésem is volt. Azóta akárhányszor mértem mindig 37.2-37.6 között volt. Aspirin italt egyből elkezdtem inni. Tegnap este elkezdem jobban köhögni(inkább száraz köhögés, néha felszakad) és mindenem fáj(hasonló az izomlázhoz, ha megérintem akkor is fáj, ha mozgatom akkor is) Ma már Aspirin 500mg-ot vettem be, ettem rendesen étvágyammal nincs gond. De most mértem, és már lázas vagyok. 38.2. Pihentem egész álló nap, ittam is rendesen, de nem javult az izomfájdalom. Hasmenésem, hányás nincs. Mit tehetnék? Voltak már valakinek hasonló tünetei? Mi ez, influenza?

Dokihoz azért nem akarok elmenni, mert úgysem fog mondani semmi extrát, talán meg sem vizsgál.:S De ha nem múlik pár nap múlva akkor elmegyek.

2010. jún. 15. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
valszeg influenza. pihi, lázcsillapító, sok-sok citromos tea. pár nap múlva doki ha nem javulsz látványosan! ha még hiszel a h1n1 őrületnek, akkor mehetsz most is. (sztem kamu volt)
2010. jún. 15. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
áhh nem nagyon hiszek a h1n1ben. sima infulenzába is kb.annyi esély belehalni mint a h1n1be.
2010. jún. 15. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
influenza.
2010. jún. 15. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Influenza... Semmi komoly, szedj lázcsillapítót ha indokolt, pihenj sokat, igyál rengeteg folyadékot.
2010. jún. 17. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!