Valaki járt már ilyen cipőbe?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok férfi. Körülbelül másfél éve küzdök ilyen bakteriális fertözésekkel. Ecoli, streptococus és had ne soroljam a többit. Dokihoz járok régóta, tenyédztések megvoltak. Kb minden gyogyszert kiprobaltunk amire reagens a bacik desemmi. Mégvalami brutalis injekcio kurat is kaptam ami felületi javulást hozott. Gyógynövényeket is próbáltam, tőzegáfonya minden ilyesmi. Igazábol dokinak sincs tippje mi lehet már mindent bevetettünk :/ Valakinek valami ötlet ?2018. máj. 30. 07:53
1/1 anonim válasza:
És hol van a fertőzés, mármint mik a tünetek? Jó kis multirezisztens bacikat szedtél össze, ha semmi nem használ...Így hogy telenyomtak antibiotikummal valószínűleg még erősebb törzsek fejlődtek ki. Mindenképp támogatnám az immunrendszeredet mindenféle vitaminnal és az ezüst kolloiodot is ajánlom, az ezüstnek szuperjó antibakteriális hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!