Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elfog múlni? Ha igen, mikor?

Elfog múlni? Ha igen, mikor?

Figyelt kérdés

Szoliban szedhettem össze a bőrgombát. Sokáig csak 1 folt volt rajtam s nem tudtam miez csak viszkeket s viszketett. Majd ez a folt egyre nagyobb s nagyobb lett. Mostansag pedig elterjedt az egész testemen a gomba. Melleim alatt ,has, com ,kéz. Mindenhol foltok s viszket őrűlten s egyre nagyobbak a foltok. Kenem 3 napja Canesten kenőccsel napo 3x , 4x. Viszont semmi javulás. Egyre több folt jön elő. Valaki volt már így? Esetleg valami jobb kenőcs rá?

Egyébként a k****va szolisok k****ra de nem jól törlik ki a gépeket!!!!

2018. máj. 25. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász, de sürgősen.

Valamennyit javult, mióta kened?

2018. máj. 25. 23:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Nemigen. Egyre több jelenik meg. Lehetséges ugye , h már amit kenek ,az jav éppen de újjabb s újjab jelenik meg lassan az egész testemet bekellene kenni mert már rengeteg kis pöty/folt van és rettentően viszketek. :(
2018. máj. 25. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet , hogy jelenleg nem tudok eljutni bőrgyógyázhoz.(egyéni szoc.prob.)Másképp már az első folttal ott lettem volna
2018. máj. 25. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Letezik ilyen, hogy ennyire terjed? 3 nap alatt rengeteg kijött rajtam
2018. máj. 25. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már az egész testedet elfedte, akkor nem elég a kenőcs. Akkor már belsőleg kell kezelni, és mellette kiegészítésként a krémeket használni. Nem mellesleg a Canesten sem biztos, hogy jó a te problémádra, már csak ezért is sürgősen menj el orvoshoz.
2018. máj. 26. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül azonnal bőrgyógyászhoz kellene menned, elég ha elmész a kezelő orvosodhoz is. Majd ő tovább küld, ha kell. Én viszont canesten helyett jódot ajánlok (betadine) kend át a foltokat, mivel a jódnak gomba ölő hatása van. Illetve sürgősen keresd fel a kezelő orvosod.
2018. máj. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!