Lábgomba, hogy mivel irtsam ki?
tavaly kezdodott, furdo utan.. (nyáron, lementem dokihoz->aztmondta canesten, kentem vagy 1 honapig erdemenykepp labamrol eltunt, telen 1-2 volt 1 erzesem h lehet h még megvan, a szag kb 2 hetente ugyanaz volt, ill. kb ugyanilyen surun a viszketes is viszajott)
na de kb 2-3 hete kezdett viszajonni, mar majdnem ua vagyok mint tavaly mikor lementem dokihoz(csak gyerekorvos, 17 vagyok), de meg nincsen szag+hetente 2-3 szor viszket kemenyebben,
hova menjek? (borgyogyasz.. juliusra kicsit késő..)
azon gondolkoztam h terbisil jo lenne de nem tudom hogy hazidoki felirhatja-e, meg egyaltalan az h megkenne alapitani h milyen fajta, mert gondolom nem írt ki minden gyogyszer minden fajtat
csak tabletsaban gondolokoztam, h teljesen kiirtsa mivel talan meg kezdeti fazis (nemtudom h telen fejlodott-e tunetek nelkul) kiirtana kb 2 het alatt
köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!