Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lágyéki, nyomásra érzékeny...

Lágyéki, nyomásra érzékeny duzzanat menstruáció előtt egy nappal. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre, de mint ha már régebben is tapasztaltam volna. Viszont most erőteljesebben fáj, ha megnyomom, és duzzadt, szemmel látható. Bal oldalt van. Ez lehet nyirokcsomó duzzanat? Vagy esetleg a petevezetékkel van valami? Normális ez menzesz előtt 1 nappal?

2018. ápr. 17. 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet nyirokcsomó duzzanat, viszont kétlem, hogy menzesztől lenne, én nőgyógyásztól ( nem kóklertől) hallottam, hogy elvileg a menstruáció NEM okozhat lágyéki nyirokcsomó megnagyobbodást, de hónaljit igen.

Nem vágtad meg magad borotvával, akár a lábadon? Keletkezett mostanában seb alsó végtagon? Nincs valami fertőzésed?

Daganatnak igencsak valószínűtlen lenne, lévén, hogy fájdalmas, a nyirokcsomó daganat pedig fájdalmatlan.

2018. ápr. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!