A nyakamon van egy szemölcs, lassan mennék bőrgyógyászhoz, de lenne 1-2 kérdésem (? )
Figyelt kérdés
A nyakamon van egy szemölcs már pár hete, sokat piszkáltam a kezemmel, most fáj, valószínüleg begyulladt.Bekentem arcszesszel egyszer-kétszer, visszábhúzodott, és kezd elfeketedni.Ez el tud rákosodni?Illetve ha elmegyek bőrgyógyászhoz, mit fog tenni?Fáj ha leveszik?Nem tud magától leesni?Illetve most olyan mintha egy pattanás nőne alatta, de van aki aztmondja hogy egy új bőrréteg, nemtudom mi lehet.Előre is köszönök minden választ!2018. ápr. 15. 21:22
1/1 anonim válasza:
Ha szemölcs, az nem tud elrákosodni. Leesni sem fog, gondolom, nem fáj, ha leveszik, nekem anyajegyet műtöttek de az se fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!