A talpon keletkezett hólyagtól lehet fertőzésem?
Figyelt kérdés
Nos, mindkét talpamon keletkezett 1-1 elég nagy méretű hólyag, mivel cipő nélkül futottam a forró műanyag szőnyegen, megpróbáltam őket kiszúrni, egy kevés ki is jött, de mostanra mindkettő nagyon lila lett. Attól félek ,hogy talán valamiféle fertőzés lehet. Válaszokat előre is köszönöm.2010. jún. 11. 23:18
1/3 anonim válasza:
Miután kiszúrtad, le kellett volna ragasztani. Bizonyos esetben lehet ilyen fertőzés, ha kiszúrás után tovább jártál vele, és valami szennyeződés került bele. Az is lehet, hogy nem vízhólyag, hanem vérhólyag, attól lila. Talpra máskor inkább tegyél vízhólyagtapaszt (patika vagy DM), akkor ki sem kell szúrni, és szépen fog gyógyulni, és tudsz rajta járni.
2/3 anonim válasza:
Illetve még hozzáteszem, egyértelműen fertőzésre adhat okot, ha nem volt tiszta a kezed vagy a tű, amikor kiszúrtad.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, hát a tűt fertőtlenítettem mielőtt kiszúrtam, a kezem sem volt piszkos, de attól még persze lehet fertőzés. Egyébként köszönöm a tanácsot is, még nem hallottam ilyen hólyagtapaszról, majd utánajárok.
2010. jún. 12. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!