Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Olyan multivitamin amiben...

Olyan multivitamin amiben minden van es nem rda 100%hanem azert joval tobb ami er is valamit?

Figyelt kérdés
Es olyan e vitmint amiben van szelen es magas mg tartalom nem csak az a 100%mert az keves. Valakinek otletek ? Es meg a b vitamin komplex Interherb tapasztalat?
2018. márc. 22. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudok ilyen multivitamint, de érdekelne. :)

Szelén és E-vitamin kombinációt sem.

Én külön szedem mindegyiket, nagy adagban.

2018. márc. 22. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én tudok. Veszel 100% rda-sat, aztán kettesével szeded.

Tádám! Köszönöm a tapsot!

2018. márc. 22. 21:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Elso milyet szedsz es mennyit? 2. Akkor is keves d vitaminbol van az eurovit az sztem eleg jo. Kalciumbol se igen talaltam jot. C vitaminbol szinten van e vitamin a kerdeses . Magneziumbol is lehet 500mg az egy dohanyos urgenek kell en pedig fustolok... Hiaba reklamozzak a supradynt,actival,centrum ezek gagyik.
2018. márc. 23. 02:38
 4/4 anonim ***** válasza:

D-vitamin: Fresenius D3, az 1000 NE-sből napi 2-t majdnem három hónapon át; majd most megyek pont dokihoz, megpróbálom kiharcolni, hogy a 3000-eset írja fel, mert az ezresből a napi egy kevés (1500-2000 NE az ajánlott adag). Sajnos az ezrest sem volt könnyű kikönyörögni, elsőre megkérdezte, hogy ugyan már minek az nekem, pfff... Ha nem tudom meggyőzni, akkor most júniusig kénytelen leszek jóval drágábban beszerezni valamit.

Szelén: BioCo, napi 200 mcg-ot. Plusz most volt két hónapig egy olyan kapszula, amelyben szintén volt szelén, 100 mcg, tehát összesen 300.

Omega3: Jutavit 1200 mg-osból napi egy, néha kettő. Ebben van E-vitamin is, de azt külön is szedek, a Bio Extrát.

C-vitamin: Pharma Nord cinkes C-vitamin rágótablettából napi kettő (ami amúgy kevés), vagy ugyanez kapszulában a Rossmannból, az 300 mg-os, szintén nem sok; előzőleg 500-asat szedtem, szóval váltogatom.

Vas: NeoFerro Folgamma 114mg/0.8 mg - Ezt szintén dokival írattam fel. Napi kettőt szedek, étkezésektől távol. Mivel ezt reggel nem tudom megoldani, így lefekvés előttre marad, de akkor meg már néha elfelejtem.

Magnézium: Most éppen a Jutavit nyújtott felszívódású termékét, de ebből nem elég napi egy; viszont van benne B6 és D3 is. De ha ez elfogy, akkor másikat keresek, nekem napi 4-600 mg kellene.

Pár napja kezdtem mindezek mellé a Béres Actival + Magnéziumot, ez is "felnyomja" kicsit a szelént, a vasat és a magnéziumot, meg persze még egy csomó más is van benne, pl. réz is. De jó lenne egy olyat találni, amiben minden megvan _pontosan_ akkora mennyiségben, amiben nekem kell, viszont amik meg nem kellenek annyira nekem, azok nincsenek benne. De szerintem ilyen nincs. :D

2018. márc. 23. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!