Mandulagyulladás?
Szóval pénteken fájó nyakkal ébredtem, csak jobb oldalt fájt, gondolom a mandulám, néztem be is duzzadt, ezután este belázasodtam, a csúcs 39fok volt, algoflex volt itthon csak gyógyszertár meg sehol, azóta se, holnap mehetek orvoshoz, azóta a láz enyhült, mondhatni hőemelkedéseim vannak csak, de a fejfájás az sose volt ilyen rossz nekem. Már a torkom is kezd fájdogálni nyeléskor, de annyira nem vészes hogy ne tudjak enni.
Ugye ebből még nem lesz műtét? Még sosem dagadt fel a mandulám, torokfájás is 2-3évente egyszer volt. Propoliszos mézet tudok még enni holnapig amig nem kapok antibiotikumot.
Viszont nagyon fontos résznél vagyunk a suliban, nem szeretnék hiányozni, ha kedden menni akarok, akkor mit javasoltok, hogyan gyorsithatnám fel a gyógyulást?
Előre is köszi
21F
Kedves utolsó, igazat adok Neked!
Elég gáz volt a reakció, pedig csak megosztottad a tapasztalatod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!