Most herpeszem van, vagy csak valami kis fertozest kaptam?
Egy hete vesztettem el a szuzessegem a baratommal, nincs semmilyen nemi betegsege(legalabbis nem tud rola) viszont volt herpesz a szajan(a holyagok elmultak mar akkornrola csak a heg volt ott a szajan) es kinyalt elotte. Ra ket harom napra kicsit viszketo erzes volt ott lent meg piros is lett. Azota ugyan ugy megvan ez az egeto erzes viszont semmi holyag es semmi ilyesmi nem jelentkezett. Bekentem canestennel es tettem is fel egy tablettat es kicsit enyhitett a dolgon, mar egyaltalan nem piros es az ego erzes is nagyon sokat szunt es a tortenes ota mar tobb mint egy hetbeltelt. Szoval nem tudom most mire szamitsak es mit tehetek ezzel az egesszel kapcsolatban. Egyebkent gumi nelkul szexeltunk a baratom viszont mar nem volt szuz de csak egy lannyal volt elottem a baratnojevel es neki sose voltak hasonlo panaszai(17eves a baratom). Egyebkent par napja fajt a nyirokcsomo a nyakamon es utanaolvastam es ez is a herpesznek egy tunete volt viszont mar tobb napja megvan ez az egeto erzes es holyagok sehol nincsenek, ezert nem tudom most mi a helyzet. Szeribtetek? Valakinek akinek herpesze van eltudna mondani neki hogy volt az elso ilyen? Es mit csinalt? Koszonom a segitseget!
16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!