Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől köhögök annyira?

Mitől köhögök annyira?

Figyelt kérdés
Na szóval. Pár napja kezdtem el köhögni, de iszonyatosan. Pár óránként rámjön, de akkor nagyon kell. Megfázás nem hinném hogy lenne. És szokott folyni az orrom is. Gondolom ez a 2 összefügg. Mások is azt mondják, hogy ez az "ugatós" fajta köhögés. Lehetek asztmás, vagy allergia?
2010. jún. 8. 22:13
 1/7 anonim válasza:
0%
Szabó Viktornak hívnak!
2010. jún. 8. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi tünetből ezt nem lehet megállapítani. Ha allergia lenne, akkor meg tudod figyelni mit csinálsz/hol vagy amikor rádtör. De gyakorlatilag bármi lehet, a megfázástól kezdve, a tüdőproblémákon át, a mellhártya irritációg minden. Ha már pár napja tart, menj orvoshoz!
2010. jún. 9. 05:24
 3/7 anonim ***** válasza:
irritációig*
2010. jún. 9. 05:24
 4/7 anonim válasza:
Vagy allergia vagy cigizel v szivar v szívos drogok (nemtudom mit csinálsz igy elő hozom a témát)
2010. jún. 11. 15:23
 5/7 anonim válasza:

Életkortól és szokásoktól is függ.

Allergia mindeképpen szóba jön. De bmi lehet.

Nekem SLE nevű betegségemet úgy vették észre h aháziorvoshoz folyton jártam hülye dolgokkal... pl köhögéssel, orrfolyásal (nyáron is), fájt a hátam, sűrűn van herpeszem(néha hónapokig folymatosan...) hát a doki csak tanácsokkal meg néha antibitikummal látot el...

egyszer mentem hozzá h rosszul voltam és egyre jobban sárgultam....és csak akkor mondtam el h a balbokám belső része egyre jobban fáj. ekkor kerültem be immunológiára.

12 éves korom óta fájt a bokám majd térdem és a hátam, de csak ahátamat mondtam el, ez reumatikus autoimmun betegség....ezem szerencsére nem volt súlyos de mivel nem vették sézre sok midnen más bajom lett...

10 évig csak nyavajogtam a dokinak mire kialakult az összkép a betegségemben. pedig 15 évesen milyen egyszerű lett volna egy teljes kivizsgálás...nem pedig csak egy allergia teszt köhögés miatt.

2010. jún. 11. 16:34
 6/7 anonim válasza:

16:34 vagyok:

Ez ritka betegség amit leírtam és nem megijeszteni akarlak, de manapság a szervezetünk annyi vegyszerrel találkozik, h bmilyen kisebb családi hajlmaot felerősithet! De az allergia és az asztma a leg valószínűbb!

2010. jún. 11. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem semmi sem fáj. Szerencsére. A köhögés is kezd elmúlni, de érdekes, mert általában éjjel, az ágyamban köhögök nagyon. A suliban egyáltalán nem.
2010. jún. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!