Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy kaphatnám el végre az...

Hogy kaphatnám el végre az influenzát?

Figyelt kérdés
Minden évben van járvány, nem oltatom be magam, sose kapom el! Elegem van! Bkv-n is utazok, direkt kezet se mosok utána és semmi. Táppénzre akarok menni, elegem van. Ja, nem szedek vitamint se, egészségtelen ételeket eszek, zöldség gyümölcs semmi. Mit tehetnék még meg ennek érdekében? Munkahelyen mindenki mindent elkap, CSAK ÉN NEM!!! Mit tegyek??
2018. febr. 20. 09:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azzal is kiírnak. De az otthoniak nem fogják ezt jó szemmel nézni, és csak stresszesebb lesz az egész helyzet, mintha simán elmennék dolgozni.
2018. febr. 20. 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy kamu táppénzre menj, csak nem tudtam, mi a baj... ezek szerint semmi, csak nem akarsz dolgozni. Vegyél ki akkor szabit. És amúgy meg örülj neki, hogy az immunrendszered bivaly.
2018. febr. 20. 10:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy itt mindenki hosszú hetekre kidől különféle problémákkal. És az emberek agyon sajnálják egymást. Én meg húzom itt bent az igát, ráadásul ha kitudódna, hogy nekem milyen betegségeim vannak, még tán ki is rúgnának.
2018. febr. 20. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha elkapsz valami betegséget akkor meg azért fogsz sírni,hogy ne legyél beteg. Nem olyan kellemes érzés betegnek lenni :D akkor már inkább nézzék rossz szemmel, hogy otthon vagy betegség nélkül. Betegen a táppénzt se fogod élvezni, hiába sajnálnak :D
2018. febr. 20. 10:26
 15/17 A kérdező kommentje:
De, én azt mindig is szerettem :D
2018. febr. 20. 10:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Húúú, ez fájt egy kicsit, ne haragudj. Mondd azt a dokinak, hogy hasmenésed van, nem marad meg benned semmi. De ne kívánd már azt, hogy beteg legyél, örülj, hogy ilyen szerencsés vagy.
2018. febr. 20. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Gyere csak, tőlem még a rákot is elkapod.
2018. febr. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!