Mitől ég a hónaljam?
18 éves fiú vagyok.
1-2 hónapja kezdődött. A nap folyamán többször is előjön, de akkor képes nagyon fájni, égni. Kisugárzik a tricepszembe is, de nem mindig, és kizárólag a bal. A jobb soha. Néha egy-kézszer hirtelen, de nagyon rossz érzés. Egyszerűen nem tudom, hogy hol fáj, mi fáj, miért fáj. Látszólag semmi, tehát se duzzadt, se piros, se semmi. 2 hónapja letettem az izzadágátlót, akkor még nem voltak tünetek, csak egészségtelennek véltem. Azóta izzadok, főlet stresszhelyzetben, képes cseppekben a derekamig folyni, de ez csak ritka, és nagyon kellemetlen szaggal is szokott társulni. Az égés nem mindig ezzel együtt jelentkezik, mert most itt fekszem lezuhanyozva, félmeztelenül, és néha bele-bele "ég". De köze kell hogy legyen az izzadáshoz, és a testszaghoz, mert péntek utolsó órán is ott ültem zárt pulóverben, és annyira égett, hogy a padot kapartam. De csak a bal, a jobb még mindig soha. Mi lehet ennek az oka, mert már nagyon elegem van belőle. Zuhanyzás után nem jelentkezik, amikor hazajöttem, ugrottam is be, és jobb lett.
Köszönöm a válaszokat!
Legutóbb használtam egy kapott stiftet, amit abbahagytam 3 napja, és azóta nem ég, úgyhogy lehetett attól, ezt kifelejtettem. De a jobb nem égett.
Viszont előtte 2 évig használtam Nivea Silver Protect golyósat, és azzal soha nem volt gondom, de azt is abbahagytam, még az égés előtt. Aztán úgy voltam vele, hogy használjam el a stiftet, de csak ritkán, mert utálom, olyan, mint a kenőcs. Fúj. És elkezdte a tüneteket, de tegnapelőttig nem esett le, mitől van. Azt hittem az golyós hirtelen beszüntetése okozza az izzadságot, és a szagot. És ez igaz is. Égni nem ég, de ha megizzadok, nem egészségesen szagos, hanem valami "gond" lehet ott. Mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!