Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez igaz? Ugyanaz az a tünetem...

Ez igaz? Ugyanaz az a tünetem van!

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 30. 23:39
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocs rossz link.

Ez az [link]

2018. jan. 30. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé ritka, én is párszor láttam ilyet, mármint hogy liquor folyt valakinek az orrából, de az is koponya trauma után volt...

Nézesd meg ha nagyon aggódsz, de szerintem nincs ilyen gond

2018. jan. 31. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs , általában ez folyik szó szerint egyik pillanatról a másikra nem kis mennyiségben . Tehát nem szimpla orrfolyas amikor nem erzed hogy folyik az orrod és áttetsző folyadék távozik, hanem ennél azért erősebb jóval.

Ne félj ettől nekem 1 honapja folyik belőle az egyikbol csak szín tiszta víz szeru valadek, sajnos mert kialakult egy gyulladás az orr üregben és tisztul azóta is .

Ha megnyugszol természetesen menj el orvoshoz !

Mert valószínűleg nem fog itt orvos válaszolni neked , és látatlanban amúgy sem szabad senki véleményére adni ha orvos ha nem .

2018. jan. 31. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!