Nagyon súlyos a helyzet? Sürgősen orvoshoz kellene mennem?
Üdv!
Bevezetőnek annyit érdemes rólam tudni hogy 16 korosztályt taposó kamasz gyerek vagyok teljesen egészséges és átlagos. A tavalyi évben volt egy incidensem amiben keményen "kiütöttek" aminek köszönhetően elájultam, és valami cucc is kifolyt az orromból, amiről 1 év múlva (máig) sem tudni mi volt. Kórházba kerültem, agy rázkódás, jólvan. Elküldtek koponya ct-re, nem mutatott ki semmit. Lezajlott minden, 24 órás benttartást, rendben volt minden.
És akkor elérkeztünk a valódi kérdésemhez.
Adott hogy ma tesi órán bevertem a fejem, nem annyira erősen. Ezt követően valami sárgás cucc jött megint csak az orromból,folyamatosan.
Utána olvastam a neten, és elvileg ez agyvíz ami kijött belőlem akkor, s ma. Olvastam azt is hogy ettől akár agyhártyagyulladást is lehet kapni, ami halálos kimenetelű is lehet, és hogy ezt a koponya CT se tudja kimutatni.
Igazából kicsit parázok is a dologtól, szóval mit kéne tennem? Orvoshoz forduljak egyből?
Azóta nem jött egyáltalán,viszont a fejem beverése és a tesi óra lezajlása után rettentően elálmosodtam, és haza érve elkezdett fájni a fejem mint az állat.
Szerintem érdemes elmenni orvoshoz. A kifolyt cucchoz nem értek, de ha elálmosodtál és fájt a fejed, akkor megint fennáll az agyrázkódás lehetősége.
Jobb megnézetni.
köszönöm az értelmes válaszokat, mindenkinek adtam egy zöld ujjat.
A héten minél előbb elmegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!