Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mennyire kell...

Szerintetek mennyire kell ezen aggódnom?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, kisgyermeknevelönek tanulok. Jövőhét után kezdődik a gyakorlat. Eddig csak két napot tartózkodtam bölcsiben olyan beteg lettem, mint még soha, két doboz antibiotikumot szedtem el.

Nagyon-nagyon szeretem a gyerekeket, nagyon szeretnék velük foglalkozni, de nem szeretném állandóan betegen nyomni az ágyat. Pedig egészségesen étkezem, sportolok, vitamint szedek.

Most itt az influenza szezon, mennyi az esélye, hogy ott elfogom kapni? Eléggé aggódom. Mit tudtok ajánlani immunerősítésre? Vagy esetleg hozzájuk fog szokni az immunrendszerem, vagy esélye sincs?

2018. jan. 28. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Ne azt egyél, amit egészségesnek mondanak, hanem mindent változatosan. Sok zöldséget, gyümölcsöt, tejet, tejterméket, tojást, minden fajta húst. Ez jobban erősíti az immunrendszeredet, mint a mesterséges vitaminok.
2018. jan. 28. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem majd hozzászoksz. A gyerek bacik nagyon durvák.
2018. jan. 28. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes... szerintem szervezet függő, szedhetsz akármit ha a te szervezeted nem akar ellenállni a baciknak. Én már végig csináltam pár betegséget a 2 gyerekemmel, egyetlen egyszer kaptam el egy magas lázas hányósat az 5 év alatt.
2018. jan. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!