Ha elmegyek az orvoshoz, és ezt mondom akkor ír fel gyógyszert?
Figyelt kérdés
Lehet hogy elkaptam valamilyen féreg fertőzést, mert olyan tüneteim vannak, ha azt mondom az orvosnak, hogy lehet elkaptam a kutyámtól, akkor ír fel féreghajtót, vagy székletvizsgatra add beutalót?2018. jan. 26. 17:41
1/4 anonim válasza:
Nem.
Elküld vérvételre + székletvizsgálatra. Ha nagyon feszegeted a székletet és nem indokolt, akkor kilehet fizetni a vizsgálatot, úgy tudom 1500 FT.
2/4 anonim válasza:
Ha a netes "ha ezeket a tüneteket érzed magadon valószínűleg férges vagy" típusú kamu cikkek miatt gondolod nyugodj meg amilyen hülyeségeket ott leírnak az alapján kb mindenki férges lenne. :(
Ha valóban bélférged van akkor azt székletből vagy végbél körüli mintavételből kimutatják és utána kezelnek.
3/4 anonim válasza:
Nekem vizsgálat nélkül adtak gyógyszert, de egyebkent ingyenes a szeklet vizsgalat. Egyedul 100ft-os kaka tégelyt kell megvenni a gyogyszertarban.aztan bekuldok az ANTSZ-nek.
4/4 anonim válasza:
Egyebkent tényleg rengeteg hulyeseget irnak a neten, en halalra panikoltam magam miattuk. A kukacos vay azt rogton erzed hidd el, semmi ketelyed nem lesz afelol h kukacos vagy avagy sem. En rogton tudtam. Csikiztek a popsim, egyertelmu volt a fertozottseg ott maszkatal es ereztem vegig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!