Szerintetek el fog múlni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 1 hónapja fajt a torkom és elmentem vele dokihoz aki azt mondta hogy csak sima megfázás. Mivel nem múlt el ezért visszamentem és mandulagyulladást állapított meg adott doxyciclint. Még 4 nap van belőle és a torkom kapar és fáj a fülem ami valószínűleg külsőhallójarat gyulladás és kenegetem arra való krémmel ami használ is. Az antibiotikum kezdete óta tapasztalok javulást csak félek hogy visszaesem és nem kezelem ki rendesen.2018. jan. 6. 19:26
1/1 anonim válasza:
próbálj meg pihenni amíg tudsz sok vitamin gyümölcs zöldség, viszont ha tényleg rossz akkor menj vissza lehet valami immunerősítő is kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!