Mennyire durva antibiotikum kezelés injekció formájába izomba kúraszerűen?
Figyelt kérdés
Orvosom felírt még a fertőzéseimre 1 másik fajta antit. Azt mondtam ha ez sem válik be jön az injekció kúra. Azt mondta elég nagyon dúrva, és csak végszükségbe használják. Valaki kapott már stb tapasztalatok ?2018. jan. 3. 18:37
1/4 anonim válasza:
Most fejeztem be, négyet a fenekembe kaptam, a többit vénába (kivezetésen). Az izomba eleget csípett, de szét kellett masszírozni, úgy megszünt. A vénába probléma mentes volt.
2/4 A kérdező kommentje:
És érzel javulást ?
2018. jan. 3. 18:50
3/4 anonim válasza:
Természetesen. Ennek az az előnye, hogy a szer egyenesen a vérkeringésbe jut, nem teszi tönkre az emésztésed és a felszívódással sincs gond. Tehát hatékony.
4/4 anonim válasza:
A fenekedbe fogod kapni, vénásan csak a kórházban adják.
Sokféle fajtája van, nem tudjuk mire gondolt az orvosod.
Igen kicsit feszíteni fogja a popsit, de vannak az életben sokkal durvább dolgok is... Ha lehet, akkor fekve - hason - kérjed, úgy kevésbé feszül a fenék és nem fog annyira feszíteni. Bátorság ! (majd írd le, hogy milyen volt...:-)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!