SEGÍTSÉG! Elkaphattam?
Figyelt kérdés
Iskolánkban 2 ember is arcidegbénulástól szenved. (Olyanban ami pár hétig áll fenn). Ebből egyik a padtársam. Elkezdtek az arcán furcsa piros hegek megjelenni. Majd ugye lebetegedett. Nekem is elkezdtek megjelenni viszkető piros foltok az arcomon, eddig azt hittem akné, vagy valami. Annyira nem durva, csak az állam alatt piros kicsit. Néha elmúlik, néha viszket, hámlik, piros. Ma mondta osztályfőnököm, hogy az arcidegbénulást el lehet kapni mástól.
Ez lehet az?
2017. dec. 18. 14:17
1/3 anonim válasza:
Ha elslattyogsz a dokidhoz, megmondja biztosra.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát 13 évesen nem nagyon slattyoghatok egyedül, édasanyámat meg nem nagyon érdekli, amíg csak enyhén és néha jön ki, kis helyen..
2017. dec. 18. 17:07
3/3 anonim válasza:
Szülők, szülők, szülők...
Egyébként miért is nem mehetsz be a háziorvoshoz magadtól? Mármint ha ott van azon a környéken, átbattyogsz aztán kész, ha a szüleid nem értik meg hogy szerinted gond van, akkor annak ne te idd a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!