Nemi szervi szemölcs, megoldás?
Sziasztok!
Pár hete megjelent a végbényílás körül pár apró dudor. Akkor nemigazán foglalkoztam vele, gondoltam csak borotválkozás miatt keletkeztek. Nem sokkal rá csúnyán megvágtam magam borotvával pont ott, és pár nap múlva már sokkal több volt. Utánanéztem hogy mi lehet ez, orvoshoz nem volt merszem elmenni. Hallottam róla, hogy lézerrel leszedik... Ez a kórházban ingyenes? És hogy kell kezelni utána?
Terjedni azóta nem terjedtek, nem is látom, hogy nőttek volna, nem viszket, igazából nem zavar csak csúnya és tudom hogy rákot is okozhat. Pár napja ezüst kolloidot szedek meg ecsetelem vele, néhány mintha eltűnt volna, de lehet hogy csak beképzelem.
Félek a lézeres kezeléstől, hiszen annak is jó pár nap a gyógyulási ideje, ha jól tudom, hogy fogok utána pl nagywc-re menni? :S
Ha valakinek volt már ilyen kezelése, vagy ilyen problémája kérem ossza meg velem a tapasztalatait...
Előre is köszönöm!
Alma ecet ecseteléssel múlt el?? 😮
És kb mennyi idő volt mire le esett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!