Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nemi szervi szemölcs, megoldás?

Nemi szervi szemölcs, megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hete megjelent a végbényílás körül pár apró dudor. Akkor nemigazán foglalkoztam vele, gondoltam csak borotválkozás miatt keletkeztek. Nem sokkal rá csúnyán megvágtam magam borotvával pont ott, és pár nap múlva már sokkal több volt. Utánanéztem hogy mi lehet ez, orvoshoz nem volt merszem elmenni. Hallottam róla, hogy lézerrel leszedik... Ez a kórházban ingyenes? És hogy kell kezelni utána?

Terjedni azóta nem terjedtek, nem is látom, hogy nőttek volna, nem viszket, igazából nem zavar csak csúnya és tudom hogy rákot is okozhat. Pár napja ezüst kolloidot szedek meg ecsetelem vele, néhány mintha eltűnt volna, de lehet hogy csak beképzelem.

Félek a lézeres kezeléstől, hiszen annak is jó pár nap a gyógyulási ideje, ha jól tudom, hogy fogok utána pl nagywc-re menni? :S

Ha valakinek volt már ilyen kezelése, vagy ilyen problémája kérem ossza meg velem a tapasztalatait...

Előre is köszönöm!

2010. jún. 2. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
na mit lett?
2013. aug. 27. 20:49
 12/14 TentPreton válasza:
Látom hogy régebbi itt a felvetett téma, de a probléma ma is aktuális lehet többünk esetében. A farkam oldalán jelent meg egy kidudorodó kis pötty, ami nagyon zavart. Utána néztem neten, ez csak "az a bizonyos" szemölcs lehetett, bár nem léptem félre. Ha szopni akart a párom, úgy fogtam közben a farkam, hogy az ujjam rajta legyen. Nem értette, hogy miért nem kaphatja meg az egészet. Ez nagyon kínos volt. Elkezdtem kezelni egy erre való krémmel, aminek hatására először elszáradt, majd egy zuhanyzás alkalmával le is pottyant. Nagyon örültem, meg is lepődött a barátnőm, hogy végre mélytorkozni is engedem. De aztán visszanőtt. Sok megoldást kerestem, mire rátaláltam a természetes módszerekre. Fokhagyma vagy almaecet. A lényeg, hogy amikor lepottyan, ne hagyjátok abba a mindennapi kezelést 2 hétig
2020. ápr. 5. 02:55
 13/14 soma9111 ***** válasza:

Alma ecet ecseteléssel múlt el?? 😮

És kb mennyi idő volt mire le esett?

2022. ápr. 19. 16:24
 14/14 soma9111 ***** válasza:
Milyen féle krémet használtál? 😮
2022. ápr. 19. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!