Ez miért van? (teltségérzet, nehézlégzés, szívszúrás)
Már lassan két hete, hogy elkezdődött egy ilyen "betegség sorozat". Elsőnek is, egy ilyen reflux szerűséggel kezdődött, éjszakánként nem tudtam aludni, szúrt a szívem környékén. Az egy ideig,darabig megszűnt, de utána jött egy ilyen nehézlégzés/teltségérzet szerűség is, amelyhez szívkörnyéki szúrás társul. Valakinek volt ehhez hasonló?
Nem nagyon mozgok (sajnos ez a munkámhoz társul), nem vagyok túl súlyos (viszonylag sovány), viszont az elmúlt időben felszedtem 1-2 kilót.
Emelett dohányzom is, és depresszióban szenvedek, erre szedek gyógyszert.
Életmód váltás javaslott, vagy feltétlen menjek el orvoshoz?
Nekem is hasonló érzeteim vannak.
Szerintem a stressz, depresszió mindenképp belejátszik. Na meg persze főleg a rossz tartás! Ülés közben én görnyedek, így nem csoda, hogy szúrkál a mellkasom.
Nekem is feltételeznek refluxot, szedek is rá gyógyszert, de egyelőre nem jobb tőle. Azt mondták, hogy attól lehet refluxom, hogy nem érzem a savat, és ez okozhat szívinfarktus jellegű tüneteket!
Kedves Kérdező, szerintem menj orvoshoz, mert azzal nem veszíthetsz, de nagy problémára szerintem nem kell gondolnod.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!