Mit csináljak, ha szekál az osztályom a miatt, hogy sokat vagyok beteg és sokat hiányzom?
Figyelt kérdés
Van egy "állandó" betegségem... A pajzsmirigyem (ami a baciölő cuccocskákat termeli) túlműködik, így a saját immunrendszeremet gyengíti. Alapból nem erős az immunrendszerem, de így végképp sokat vagyok beteg... Nem tehetek róla sztem. Szedek egy csomó vitamint, anyám orvos és próbáljuk csökkenteni mindenféle képpen a hiányzásaimat. De ha hiányzom pl. egy hetet és újra megyek suliba, akkor rögtön megkapom a fél osztályomtól min. hogy "már megint hol lógtam, vagy talán megcsípett egy szúnyog és azért nem jövök?" Szerintetek mit tudok csinálni?2017. dec. 1. 19:15
1/2 anonim válasza:
Ignoráld. A közösségek ilyenek, kinéznek valakit maguk közül akit lehet bsztatni valamivel. Ha nincs reakció, nincs értelme erőlködniük szóval....ne etesd a trollt ;)
Nekem a munkahelyemen is ez van, ha pl egy anyuka folyton betegben van mert beteg valamelyik gyereke, akkor egy idő után fújnak rá. Nem tesznek nyíltan megjegyzést de elég cifrákat mondanak róla a háta mögött.
Megjegyzem az osztálytáraid elég bunkók, és biztosan hangot is adnék ennek. Egyszer mondd meg nyugodtan, hangosan, hogy de szép nagy paraszt csürhe vagytok... valami ilyesmit.
2/2 anonim válasza:
Tudják, hogy emiatt hiányzol? Ha igen, akkor nagyon ostobák, ne foglalkozz velük. Tudom, mondani könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!