Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beszorult a levegő?

Beszorult a levegő?

Figyelt kérdés
2 napja táncpróbám volt, Szalagavatói és a próbán mivel gyors számra táncolunk így gyorsan kellett lépkedni vagy emelés közben rosszul vettem levegőt éreztem is rögtön hogy kicsit beszúrt a tüdőmnél, nem foglalkoztam vele mert gondoltam elmúlik vettem pár nagy levegőt, aztán nem is éreztem elmúlt viszont nagyon leizzattam és nem vittem váltó pólót.. és a hidegbe kimentem szóval nem tudom hogy most mi lehet néha mikor ülök gép előtt is jobban összegörnyedek és veszem levegőt akkor érzem, vagy lehet tüdő gyulladás nem tudom, próbáltam mar nyújtó gyakorlatot, nem vettem levegőt sem de nem akar elmúlni 1 hét és szalagavatóm van valami ötletet nem tudnátok ami segíthet vagy hogy mi lehet a problémám?

2017. nov. 30. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

A tüdő gyulladás nem játék!!! Menj el 5perc alatt kivizsgálnak. Más is leiizadt vagy csak te?? Lehet az izzadás és beszorúlt levegő oka szìvgond is....

Szóval sprint a dokihoz!!!

2017. dec. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!