Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen gyógyszer jó vírusos...

Milyen gyógyszer jó vírusos gyomorfertözésre? Fontos! Már 1 hete tart.

Figyelt kérdés
orvoshoz nem tudok menni mert nem bírnám ki odáig az utat, nagyon messze van. De nem tudok kimozdulni a lakásból mert eddig az utcán minden nap elkapott a hasmenés. Nehezen bírom már. Köszi a tippeket elöre is!
2010. jún. 1. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Bolus Adstringens. Gyomorfertőtlenítő! vény nélküli.
2010. jún. 1. 08:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál hogy kihívd az orvost ??

Egyébként ha vírus, akkor semmilyen. Nincs a vírusokra gyógyszer...És főleg ne diagnosztizáld magad. Felhívod a rendelőt hogy ez meg ez a problémád, és kimegy a doki.

2010. jún. 1. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
én is a Bolus adstringenst javaslom és egy kis diéta sem ártana, 1 napig csak üres tea, másnap háztartási keksz, utána csak főtt krumpli, főtt répa, ezzel három nap után rendbe kéne jönni.
2010. jún. 1. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:

szia! engem is a múltkor távgyógyított a doki. én is elkaptam a gyerekeimtől, a "fosóvírust"szóval hányás hasmenés. azt mondta a rendelő közelébe se menjek, ne hordjam továbba a vírust.

megmondta milyen gyógyszert vegyünk vény nélkül és egy hét múlva akar csak látni.

hasfogó és lázcsillapító a megoldás és a pihenés.

enterobene volt a hasfogó és már másnap hatott.

sok folyedék, keksz, főtt krumpli-répával.

jobbulást

üdv.

2010. jún. 1. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát...egy hetes hasmenés? folyadékpótlás mindenképp, és diéta. Keksz, burgonya vízben főtt, egy kis ropi. Vegyél 1 üveg coca-colát, és kortyolj belőle, ez gyerekeknek is bejön.

Vegyél normaflore-t, és smectát. Utóbbit vedd be később, mert réteget képez a gyomorban, és nem engedi felszívódni a többi gyógyszert. Ez a hasfogó, mert összegyűjti a baktériumokat.

És minél előbb keresd fel a házidokit. Vigyázz a folyadékpótlásra, az most a legfontosabb. Gyógyszert orvosi utasítás nélkül ne vegyél be.

2010. jún. 1. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
A lányom három hétig volt benne, rettenetesen legyengült. Nagyon aggódtam. De elment orvoshoz, aki írt fel antibiotikumot, és hasfogót. Inkább hívd ki a dokit.
2010. jún. 1. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem látott orvos, honnan tudod, hogy vírusos gyomorfertőzésed van?

Szerintem egyébként kizárt, ha egy hete tart, a vírusos pár nap alatt elmúlik.

Úgyhogy ezerrel hívd ki a dokit, mielőtt nagyobb baj lesz.

2010. jún. 1. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a fosásomra sumetrolimot szoktam kapni, de az vényköteles. Jónak mondják még a szenet, mert az hasfogó, hát nem tudom én fostam tovább csak feketét. De én kihívnám az orvost, vagy legalább felhívnám. Annyiból, amennyiből itt kérdezel, azt is letudnád, és az legalább egy orvos basszus, csak jobban tudja. Ide ám 10évesek is írnak, szóval honnan tudod ki milyen gyógyszert javasol?

Egyébként gyógyszerért hogy mégy el? :D

Amúgy főtt krumplit szoktam enni, meg citromos vizet iszok, kólát hányásra szoktak a gyerekeknek úgy, hogy kikeverik belőle a szénsavat, nem hasmenésre.

2010. jún. 1. 09:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!:) azért is fontos mert terhes vagyok és nem akarom hogy baja legyen a kicsinek. Gyógyszertár itt van a házzal szemben úgyhogy addig nincs gond. Meg persze van segítségem is:) kipróbálom amiket ajánlottatok aztán ha nem múlik akkor kihívom az orvost.
2010. jún. 1. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
hülye vagy? Terhesen főleg nem magadtól kellene gyógyszert szedni!!! Mi van, ha nem is szabad olyat?
2010. jún. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!