Puartist kérdése:
Vajon elmúlhatott már a gomba?
Figyelt kérdés
Túlzásba vitt zuhanyzástól kialakult a péniszemen gomba.Nem fáj, nem viszket, nem szúr vizelésnél, csak ilyen fehér lepedék volt a makk körül, meg néha kipirosodik, talán ez még gyulladás lehet, de nincs megdagadva meg semmi, csak piros.1 hónapja kenegetem már canestennel, meg gyulladáscsökkentő krémmel és most lesz 2 hete hogy szedek rá gyógyszert is, amire azt írták hogy minimum 2 hétig kell szedni.A gyógyszer neve Terbinafin Heumann 250 mg.Már jó ideje semmi nyoma nincs a fehér lepedéknek, de néha még kipirosodik, csak akkor ha nem kenem be a másik krémmel, amúgy minden rendben.A 2 hetes gyógyszerkezelés leteltének másnapján randim lesz egy lánnyal és úgy néz ki, együtt alszunk.Lehet-e gumival aktust létesíteni és csinálhatja-e a lány szájjal, anélkül hogy megfertőzném?A válaszokat előre is köszönöm!2017. nov. 18. 21:49
1/5 anonim válasza:
Biztos hogy gomba?Nem lehet rozsahamlas?
3/5 anonim válasza:
Elozo valaszolo vagyok
Valszeg nekem is gombam van ugyhogy azert erdekelne
4/5 A kérdező kommentje:
2017. nov. 18. 22:09
5/5 A kérdező kommentje:
Most hogy elolvastam, lehet hogy rózsahámlás, de előfordulhat az ilyen nemi szerven, fehér, könnyen letörölhető lepedéket hagyva?
2017. nov. 18. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!