Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 12 órás láz, semmi más tünet,...

12 órás láz, semmi más tünet, mi lehetett?

Figyelt kérdés
Tegnap este körülbelül fél óra alatt annyira belázasodtam hogy elkezdtem elég intezíven remegni, lefeküdtem és kb. 3 óra után múlt el a hidegérzet/remegés. Utána csak szimplán éreztem hogy lázas vagyok, és onnantól kezdve lassan de biztosan egyre lejjebb ment. Reggelre tünetmentes lettem és teljesen jól éreztem magam. A láz előtt sem volt semmilyen tünet. Valószínűleg jól megfázhattam csak ilyen gyorsan még soha nem tűnt fel és múlt el a lázam, valami más magyarázat lehet erre?

2017. okt. 29. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!èn mèg 8.-os iskolás vagyok..a tavaly 3-szor is volt ilyen velem...ès mindig azt vettem èszre ,hogy a fáradságtól lenne(lehet csak vèletlen egybeesès)
2017. okt. 29. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinten az elso vagyok....azt akartam meg írni,hogy előfordulhat ,hogy tènyleg valami megfázás,vírus ,fáradság...vagy csak szimplán nagyon erős az immunrendszered ès gyorsan leküzdötte!!
2017. okt. 29. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen vírusfertőzések, amelyek teljesen ismeretlenek a szervezet számára, de hamar leküzdi őket.
2017. okt. 29. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Első a fáradtság a láz miatt volt!

Én is mindig bealszom, ha lázas vagyok.

2017. okt. 30. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!