12 órás láz, semmi más tünet, mi lehetett?
Figyelt kérdés
Tegnap este körülbelül fél óra alatt annyira belázasodtam hogy elkezdtem elég intezíven remegni, lefeküdtem és kb. 3 óra után múlt el a hidegérzet/remegés. Utána csak szimplán éreztem hogy lázas vagyok, és onnantól kezdve lassan de biztosan egyre lejjebb ment. Reggelre tünetmentes lettem és teljesen jól éreztem magam. A láz előtt sem volt semmilyen tünet. Valószínűleg jól megfázhattam csak ilyen gyorsan még soha nem tűnt fel és múlt el a lázam, valami más magyarázat lehet erre?2017. okt. 29. 20:06
1/4 anonim válasza:
Szia!èn mèg 8.-os iskolás vagyok..a tavaly 3-szor is volt ilyen velem...ès mindig azt vettem èszre ,hogy a fáradságtól lenne(lehet csak vèletlen egybeesès)
2/4 anonim válasza:
Szinten az elso vagyok....azt akartam meg írni,hogy előfordulhat ,hogy tènyleg valami megfázás,vírus ,fáradság...vagy csak szimplán nagyon erős az immunrendszered ès gyorsan leküzdötte!!
3/4 anonim válasza:
Vannak ilyen vírusfertőzések, amelyek teljesen ismeretlenek a szervezet számára, de hamar leküzdi őket.
4/4 anonim válasza:
Első a fáradtság a láz miatt volt!
Én is mindig bealszom, ha lázas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!