Osztálykiránduláson voltunk és sikerült összeszednem 2 kullancsot. az egyik a jobb oldalamon volt és azt már sikerült eltávolítanom. és a másik pedig a derekamon.amit ma reggel vettem észre és tegnap volt az oszt. kirándulás.
Nagyon befúrta magát és semmivel sem tudtam kiszedni.
PLS HELP ME!!
2010. máj. 30. 08:45
1/7 anonim válasza:
Fogj egy gyufát. Nedvesítsd be a fejét (nyálazd meg) és kezdj el körözni vele a bőrödön, a kullancs teste tövénél. A kullancs imádja a foszforos közeget és a gyufáért képes elhagyni a mi testünket is! Türelmes légy és kitartó. (orvosi asszisztens vagyok).
2010. máj. 30. 08:51
2/7 anonim válasza:
Pedig muszáj kiszedned!!
Én úhy szoktam, hogy fogok egy szemöldökcsipeszt,jó mélyen alányulok és kirántom egy gyors mozdulattal az egészet.Utána alkohollal egy kis vattával körbetunkolom a sebet.
A lényeg az, hogy egyszerre tépd ki, ne maradjon benn a része, de előtte semmilyen szert, pl kenőcsöt ne tégy rá!
2010. máj. 30. 11:35
3/7 A kérdező kommentje:
szerintem már kipurcant a kullancs.semmire nem akart kijönni, és már 2.napja van bennem és egy milimétert sem növekedett.de még mindíg nem bírom kiszedni onnan.ecettel,gyufával,csipesszel. már próbáltam
2010. máj. 31. 06:48
4/7 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz kiszedned vhogyan, mert ha fertőzött,akkor gond van!Csipesszel se ment?Próbálkozzál,nem kellemes,de inkább egy kis bőrpír csipesz által,mint a rettegett Lyme-kór,vagy agyvelőgyulladás:(
2010. máj. 31. 13:30
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ha nem boldogulsz sehogyan se,menj dokihoz!Minél előbb szedesd ki.
2010. máj. 31. 13:32
6/7 A kérdező kommentje:
kint van, mindenkinek köszi!!!!!!!
2010. jún. 2. 17:03
7/7 anonim válasza:
2010-05-30 08:51
Te nem orvosi asszisztens vagy hanem hülye. A gyufákban 1912 óta nincs foszfor... ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!