Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ezek mik lehetnek? Aknék?

Ezek mik lehetnek? Aknék?

Figyelt kérdés

Kép link lejjebb.

3 hete volt missed abortuszom, úgy sejtem, hogy talán hormon problémák okozhatják, de nem vagyok benne biztos. 2 hete jöttek ki, és nem múlnak el. Ég, viszket, fáj. A bőrgyógyászaton 2-3 hónapra adnak időpontot. Ha valami komoly, elmegyek magánhoz, de kíváncsi lennék, valakinek volt-e hasonló, és mit lehet tenni ellene?

Köszönöm a válaszokat!

[link]

Sajnos a kép minősége nem túl jó, de nagyjából látszik. Aknéra, pattanásra hasonlít, csak durvább.

2017. okt. 1. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenjeim vannak. Hormonzavar okozza,nekem endometriózis miatt. Nőgyógyász nézhetne hormonpanelt.
2017. okt. 1. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is hormonálisnak tűnik, endokrinológust ajánlanék, aki kivizsgál, missed ab után amúgy sem árt.
2017. okt. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!