Ha a csajomnak lábgombája van, én pedig nem tudtam és puszilgattam, nyalogattam, milyen következménye lehet?
Figyelt kérdés
Kijön majd a számon, vagy valahol? Lesz valami következménye? NAgoyn félek :(2010. máj. 27. 16:14
1/8 anonim válasza:
nyugi, ha nem vagy rá érzékeny nem lesz semmi. Én pl nem tudom elkapni még a herpeszt sem.
2/8 anonim válasza:
fúj, de undorító!
minek csinálsz egyáltalán ilyet?
4/8 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz.De ha mezítláb járkáltatok, egy helyen, a lábgombát elkaphatod. Canesten.
5/8 anonim válasza:
Fúúúú...,és Te nem vetted észre,hogy lábgombája van??Azt hiszem elég jól szemügyre tudtad venni a csajod lábát..
Meg azért szólhatott volna a csajod is,nem azért a 2 fillérért!!:D
6/8 anonim válasza:
lehet, hogy sötét volt, és nem látta. :D
de én két lábbal rúgnám ki a csajt, amiért hagyta.
egyáltalán hogy derült ki?
megláttad a lábát másnap reggel? :D
7/8 anonim válasza:
Jah,lehet,hogy reggel mikor meglátta a lábát,felötlött benne a kétségbeesés:"Te jó isten...,én ezt a lábat nyalogattam éjszaka?":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!