Mennyi idő után hat a vermox?
Figyelt kérdés
Pár napja bélférgem van, tegnap vettem be a vermox tablettát, eszem a fokhagymát mindennap, egésznap mosdom, mindent lefertőtlenítettem, mindennap tiszta ágyneműt húzok és még mindig nem tűntek el. Már nem bírom tovább. Eddig csak cérnagilisztát láttam a székletemben, de az a baj hogy a mai nap pl nem nagyon tudtam vécézni :/ valaki mondjon valami tippet mit tegyek még , mert már aludni sem bírok2017. aug. 26. 21:25
1/5 anonim válasza:
Igyál minden reggel éhgyomorra citromos vizet. 3-4 nap után szinte napi 2-3x fogsz WC-re menni.
Esetleg orvossal beszélj, hátha van "gyorsabb" szer.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát tegnap voltam az orvosnál, elvileg csak ez az egy gyógyszer van, csakmár nagyon nem bírom, undorodom ,félek, és az esték borzalmasak, egybefolytában mennem kell mosdani, érzem hogy ott vannak, félek wc re is menni , ahogy elképzelem mik jönnek ki, borzalmas, de már inkább ülnék egésznap a vécén csak tűnjenek el
2017. aug. 26. 21:33
3/5 anonim válasza:
Ha tegnap vetted be a gyógyszert, érthető, ha jönnek ki a giliszták. A fokhagyma nem sokat ér, de egészségedre.
Komoly fertőzés esetén akár napi 2 tablettát is adnak 3 napig.
4/5 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat is hogy a hüvelybe is bemehetnek, ez lehetséges?
2017. aug. 26. 22:09
5/5 anonim válasza:
Tudom, már régi kérdés, de igen,lehetséges! 😳 Sajnos saját bőrömön tapasztaltam/tapasztalom épp! Azt hittem, valami rémálom, hogy nem jól látok! Hasonlóan rettegek wcre menni, folyton zuhanyzom, attól felek, hogy megint megérzem a mozgolódásukat! Holnap megyek nőgyógyászhoz! Remélem már nem talál bennem 😢 Kedves kérdező! Nálad is volt hasonló probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!