Ha szigetelöszalagot teszek a csuklomra hogy ott ne barnuljon mennyire káros a ragaszto?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 10:14
2/11 anonim válasza:
Szerintem semennyire nem káros,csak fájni fog leszedni,meg mondjuk attól is függ,mennyi ideig hagyod rajta...Amúgy már a ragtapaszt is feltalálták!
4/11 anonim válasza:
Tényleg jó az óra
csak nem naptetkóra...
5/11 A kérdező kommentje:
Az óra elcsuszkált és oda a fehér bőröm. De szerintem se káros csak gondoltam megkérdem.
2010. máj. 25. 15:28
7/11 anonim válasza:
"Óra is jó."
Mindjárt kettő is. Hogy lássuk a New York-i helyi időt is.
8/11 Fke válasza:
engem is érdekelne, miért kell egy foltban fehérnek maradni
9/11 anonim válasza:
Szigetelőszalaggal mászkálni hónapokig mindenesetre elég érdekes lehet. Mármint úgy vizuálisan a többiek számára.
10/11 anonim válasza:
A szigetelő szalag tényleg elég érdekes, mint "karkötő" :) Használj akkor inkább valami bőrkarkötőt, melyekből vannak nagyon vastagok is, és az nem is csúszkál. Az legalább esztétikus.
de tényleg, miért jó, hogy akkor egy csíkban nem barnulsz le?
amúgy ebben az esőben nem is nagyon fogsz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!