Ha 5-7éves koromban megerőszakoltak most 10évvel később lehet akár nemibetegségem? L
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 10:31
11/18 anonim válasza:
Kiskorú 14 év alatt, de az lehet, hogy 18 év alatt sem adhat :\
12/18 anonim válasza:
Kiskorú, aki még nincs 18
18 alatt nem adhat vért
13/18 anonim válasza:
Igaz, 14 év alatt korlátozottan cselekvőképes kiskorú.
14/18 A kérdező kommentje:
Vért még nem adhatok.
Szerintem sincs gáz, de mindegy. Nőgyógyászhoz megyek mindenféleképpen.
2017. aug. 22. 19:31
15/18 anonim válasza:
Figyelj ide, ha 5-7 éves korodban tényleg megerőszakoltak és most 17 évesen azon jár az eszed, hogy attól a régi erőszaktól lehet-e nemi betegséged, ez kifejezetten azt jelenti, hogy NEM TUDTAD magad túltenni rajta. Feltétlenül el kellene menned pszichológushoz.
Nemi betegséget friss kapcsolatban lehet szerezni. Gondolkozz el ezen és kérj feltétlenül segítséget.
16/18 A kérdező kommentje:
Azért gondolkoztam el rajta, mert barátomnak elmondtam, ő meg felhozta ezt a témát is és nem tartottam hülyeségnek. Mivel ezeknek ugye van lappangási idejük, de egy orvos elé még sem tudok odaállni, hogy "helló megerőszakoltak 10éve lehet valami bajom? Vizsgálj má' ki pls"
2017. aug. 23. 08:27
17/18 anonim válasza:
Igen, pl az AIDS tünetei jelentkezhetnek csak 8-10 év után is, úgy tudom. Mindenképp menj el egy szűrővizsgálatra, az ilyesmit könnyen kiszűrik!
18/18 anonim válasza:
Tudom hogy nagy dilemma...én 15 éves voltam amikor megtámadtak...én sem tudtam elmondani senkinek. 25 évesen mentem el előszőr dokihoz (nem volt addig kapcsolatom) nem kell elmondani a nőgyógyásznak sem...elég annyi hogy volt már szexuális kapcsolatod szeretnél vizsgálatokat. De ne aggódj biztos nincs betegséged már rég lettek volna jelei. 10 évre rá mentem el pszichológushoz is...sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!