Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aids-t kitudják mutatni egy...

Aids-t kitudják mutatni egy átlagos vérvételen?

Figyelt kérdés
Mert ugye szoktam leadni azert felevente evente vert, de hogy azt alapbol kimutatjak ha nem arra keresnek ra vagy nem? Tehat mas okbol ver vizsgalatra van szuksegem de mondjuk hordozom a fertozest. Akkor azt alapbol kimutatjak vagy kulon ugy kell kerni a beutalot hogy aids szuresre kell?

2017. aug. 6. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

lehet én vagyok a maradi, de eddig eszembe nem jutott volna AIDS tesztre elvinni a barátnőimet mielőtt lefekszek velük.

szerencsére nálunk nem egy elterjedt betegség, vannak hordozók de ők többnyire nem abból a rétegből származnak, akikkel vala össze fog hozni a sors (reményeim szerint)

ha te vagy a leendő csajod ilyen körökben mozogsz/mozogtál akkor mielőbb menjetek szűrésre, ne terjesszétek a kórt feleslegesen.

2017. aug. 6. 18:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Meg egyszer hangsulyuzom hogy nincs okom ra illetve nem mozgok ilyen korokben! Egyszeruen csak figyelem es latom hogy ez a betegseg csak fokozodik. Csak elovigyazatossagrol szol.
2017. aug. 6. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális dolog kivizgáltatni magad. Lehet kérni STD (szexuális úton terjedő betegségek) vizsgálatot, mert gyanítom, hogy nem vagytok HIV fertőzöttek (AIDS az már a betegség, nem összekeverni!), viszont sima tripper vagy kankó az lehet akkor is, ha normális partnereitek voltak.
2017. aug. 12. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt nem, de a vérkép kóros képet mutathat a vörös vérlemezkeszámban és T limfocita számban. Amennyiben itt eltér az értéke a normál tartománytól, akkor lehet gyanakodni. Amúgy nem értem, miért nem része ez a vizsgálat is a teljes vérképnek, teljesen logikus lenne. És full olcsó, pár száz Ft
2017. aug. 21. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Attol mert vki nem olyan közegbe mozig, hiszi ö ezt magárol, még lehet bármi. Egy lány, aki tök normálisan néz ki, volt egy f.sráccal, akik tudvalevöen eléggé gyanusak, és pl senki nem gondolná, de mégis megkapta a virust. Amit évekig hordozhat tüentmentesen. Majd ez a lány összfekszik egy sráccal és már hopp, meg is van a virus továbbadása, amiröl senki nem tud. Szerintem teljesen okos döntés elötte megvizsgáltatni magunkat. Vki irta az std szürést, ami 20.000 ft körül van, de simán megéri, minthogy elkapj vmit.
2017. aug. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!