Mi az a Worms bél korokozó?
Nem tudom, elhiszed-e, amit írok.
Mostanában divat lett az embereket férgekkel rémisztgetni. Tele van az internet ezzel, hogy az emberek többségében parazita van. Magyarországon ez NEM IGAZ! Magyarországon ritka a parazitafertőzés. Ha az orvos parazita fertőzésre gyanakodik, vizsgálatot kér, részben a vérképből lehet következtetni a parazitafertőzésre, részben más minta kell hozzá (széklet, anorectális váladék, stb.) Te magad pénzért is kérhetsz vizsgálatot. Kizárólag államilag elismert, akkreditált laboratóriumban kérj vizsgálatot, ha mindenáron fizetni akarsz!
A worm egyébként egyszerüen férget jelent. A féregfertőzés nek nem jellemző tünete az, hogy étkezés után szaladgálni kell a WC-re. Menj el egy gasztroenterológushoz, az majd meggyógyít és nem rémisztget!
Jahh!! Meg azt is mondta a természet gyogyász h nincs laktoz es gluten érzékenysegem
Es péntek ota szedem Paraprotex clavitát es 3×1 kel evés kozben és estére normaflort kell innom es most olyan mintha nyagyon csípos borsoss kajákat ettem volna éss nagyon rossz kicsit megy a hasam is de nem észleltem még férget vagy ahozz hasonlót ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!