Megfazva mehetek uszni, szaunazni?
Figyelt kérdés
Tegnap fajt a torkom egesznap de vettem be gyogyzzereket stb, ma marcsak kapar egy picit es az orrom bal fele elvan dugulva de nemvolt lazam se es semmi komolyabb. Igy mehetek vagy inkabb ne?2017. júl. 10. 10:06
1/10 anonim válasza:
Ne, mert ha fertőző, akkor megfertőzhetsz másokat.
2/10 anonim válasza:
A szauna súlyosbíthatja a megfázásod. Én kihagynám az egészet a helyedben. Inkább várj még 2-3 napot.
3/10 A kérdező kommentje:
Nenhinnem, hogy fertozo, egy gyenge megfazas csak semmi komoly.
2017. júl. 10. 10:12
4/10 anonim válasza:
Ki kell hogy ábrándítsalak, egyetlen köhögéssel is baktériumok ezreivel teríted be a szobát. Nem is hiszem, hogy így beengednek a szaunába.
5/10 A kérdező kommentje:
Igazabol beengedtek, sot rosszabbul se lettem, es ma mar semmi bajom sincsen. Egy napig fajt a torkom masnap orrdugulas es ennyi. A paromat se fertoztem meg.
2017. júl. 11. 19:12
6/10 anonim válasza:
Minek kérdeztél, ha nem fogadtad meg a tanácsot?
7/10 anonim válasza:
Mert a párodnak erősebb az immunrendszere vagy már kialakult nála az immunitás és ezért nem kapta el tőled... Gratulálok a szaunában valószínűleg megfertőztél mindenkit.
8/10 A kérdező kommentje:
Biztos :D
2017. júl. 11. 23:22
9/10 anonim válasza:
Ne legyél ilyen büszke magadra, alapvető illem, hogy betegen nem mégy olyan helyre, ahol sok embert megfertőzhetsz. És ha a szaunás dologban nem hiszel, olvass utána. Nálunk még ki is van írva a szaunára, hogy betegen nem javallott, mert nagyon felerősítheti a betegséget.
Ostoba vagy, nem fogadod meg a tanácsot. Most megúsztad, de ez csak vak szerencse. Azt meg nem tudhatod, ki ment haza miattad kaparó torokkal, ugyebár.
10/10 anonim válasza:
Elvileg buszra se lehetne így felszállni, az uszodákban pedig ki is van írva mindenhová, hogy fertőző betegek nem látogathatják a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!