Mi lehet a talpakon a bor alatt egy lencse szeru kemény kis pukli?
Figyelt kérdés
Néhány napja vettem észre, hogy a jobb lábamon a nagy lábujjam felől a talpamon egy lencse alakú és kb méretű vagy talán egy kicsit kisebb bor alatti kis kemény valami? A teteje bor keményfedeles volt. Nekiállt rám levágni róla a bort, aztán mivel nem faj óvatosan az alatta levő részből is nagyon pici darabokat kivágtam mint kb egy hangya max akkorát vágtam ki összesen. Közben a közepébol elkezdett nagyon jönni a ver, ezért utána nem piszkálta. Színre ugyan olyan volt mint a talpam tobbi része. Mikor megnyomtam akkor egy kicsit világosabb volt mint amúgy. Igen tudom bőrgyógyász meg nem kellett volna ollóval elkezdeni vágni, de míg nem jutok el borgyogyaszhoz ez mi lehet?2017. júl. 2. 22:55
4/5 A kérdező kommentje:
Tyúkszemek lesz, ez eszembe se jutott. Magam is ezzel küzd rendszeresen. Az elmúlt napokban 8-9 órákat álltam és ahogy olvastam a fokozott nyomás miatt is kijöhet ez, én meg ott azon a részen támaszkodik a legjobban a lábammal vagy hogyan is fogalmazzak, ha állok akkor azon a részen illetve nem tudom jól megfogalmazni mert nem csak azon de azt is terhelné rendesen. Nincsen ludtalpam meg semmi elváltozás úgyhogy a hosszú állásra lehet rafogni. Illetve nem vérvonal, volt már azt azért felismertem. A szemölcsök gyanakodtam de az nem néz ki így és én 7 évig úsztam most hagytam abba 2 hónapja miért jött volna most ki ha eddig sosem, pedig mezítláb mentem a zuhan szóról kezdve mindenhova. Bőrgyógyász meg megpróbálom a tyukszemtapaszt addig is és köszi a válaszokat meg ne haragudjatok a hibákért de a telefon rendszeresen kijavit és más lesz mint amit akartam de nem veszem eszre
2017. júl. 2. 23:26
5/5 A kérdező kommentje:
*mamam
2017. júl. 2. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!