Kullancscsípés - ha két napig kb bent volt a combomban egy kullancs, az tud olyat okozni, hogy megdagad a láb?
Más tünet nincs, se gyulladás a helyén se nyoma, ahol kiszedtük, csak az a baj, hogy hátul volt, és nem is gondoltam rá tusolásnál, azt hittem, valami kiütés kész, így aztán - 2-3 napig is bent volt. Utána siketült teljesen, sőt élve eltávolítani, viszont rá egy napra bedagadt a lábam.
Ez attól lehet vagy teljesen más a gond, mert kullancs ilyet nem tud okozni?
neki nemvolt ötlete.
gondoltam, hátha itt vkinek lesz ...
nem, tudod, engem vidéken ilyen fantasztikus tudású orvosok vesznek körül., de ez már a többedik, úgyhogy azt se tudom mondani h váltok, mert egyszerűen nincs hova váltani. az egyik értelmesebb szakorvos ahogy egyszer mondta: "egyik hülyébb, mint a másik", mert akkor is "alkotott" valami rendkívül ostobát.
hát emberek, vidéken azért lehet ám csodákkal találkozni ....
ez a Lyme Klinika pontosan melyik? a Visegrádi utcai Kullancsbetegségek Ambulanciája? vagy mire gondoltál?
csak ahogy látom, azért nekik vannak áraik rendesen, OEP-finanszírozottban nincs erre szakosodott ambulancia? budapestiek esetleg ismernek ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!